
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de carottes coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 96.2 kcal / 403.8 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Błonnik
- 4.8 g