Purée de carottes

Purée de carottes

4.6 466 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 700 g de carottes coupées en morceaux
  • 400 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.8 g
Kalorie 403.8 kJ / 96.2 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...