Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 403.8 kJ / 96.2 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée potiron-orange
30min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Fondue de poireaux
25min
Purée courgettes et veau au basilic
20min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15min
Purée panais potiron
45min