Soupe de tomate aux vermicelles

Soupe de tomate aux vermicelles

4.5 598 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 800 g de tomates entières pelées au jus
  • 1 branche de thym frais
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 50 g de pâtes sèches type vermicelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.5 g
Kalorie 557.5 kJ / 133 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...