Soupe de tomate aux vermicelles
TM5 TM31 TM6

Soupe de tomate aux vermicelles

4.5 (486 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 800 g de tomates entières pelées au jus
  • 1 branche de thym frais
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 50 g de pâtes sèches, type vermicelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
557.5 kJ / 133 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy