Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni

Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni

3.2 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 200 g di cavolo nero
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 65 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 480 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
  • 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
  • 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1225 mg
Białko 29 g
Kalorie 1960 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 29 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...