Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carciofi trifolati
30 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1j
Carciofi stufati
30 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min