
Urządzenia i Akcesoria
Burger di nasello e gamberi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di cipolla a pezzi
-
50 g di pane a pezzi
-
1 spicchio di aglio
-
2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
-
40 g di latte
-
400 g di filetti di nasello a pezzi
-
100 g di gamberi crudi sgusciati a tocchetti
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
-
1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
panini per hamburger
-
insalata
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
128 kcal /
536 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pesce bianco
10 Przepisów
Włochy
Włochy