Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano

Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano

3.2 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 gambi di sedano a pezzi
  • 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 30 g di olive verdi denocciolate
  • 20 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 3 mozzarelle sgocciolate e a fette (125 g cad.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 651 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 1424.6 kJ / 340.3 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...