
Urządzenia i Akcesoria
Kotlety z wątróbki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
50 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
500 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
-
2 jajka
-
150 g bułki tartej
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
339 kcal /
1422 kJ
Białko
30.9 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska