Urządzenia i Akcesoria
Kotlety z wątróbki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
50 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
500 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
-
2 jajka
-
150 g bułki tartej
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
30.9 g
Kalorie
1422 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Góralska czosnianka z pulpecikami
1 godz. 35 min
Rolada wieprzowa w kapuście z ziemniakami i sosem
1 godz. 20 min
Kurczak w białym sosie z ryżem (ferkase)
1 godz.
Rolada ze schabu
5 godz. 15 min
Chrzanowa zupa krem z awokado i pulpetami
1 godz. 10 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
50 min
Schab z kiszoną kapustą
50 min
Zupa z porem i mięsem mielonym
40 min
Karkówka z Varomy z kapustą i ziemniakami
1 godz.
Kujawska zupa z brukwi
1 godz. 30 min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 min
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 min