Kotlety z wątróbki

Kotlety z wątróbki

4.2 348 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje

Składniki

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 50 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 500 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
  • 2 jajka
  • 150 g bułki tartej
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • olej rzepakowy do smażenia

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 339 kcal / 1422 kJ
Białko 30.9 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 31.1 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...