
Urządzenia i Akcesoria
Kotlety z wątróbki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki50 g
-
wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki500 g
-
jajka2
-
bułki tartej150 g
-
soli1 płaska łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
339 kcal /
1422 kJ
Białko
30.9 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska