Dip au fromage et à la ciboulette

Dip au fromage et à la ciboulette

4.4 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions

Składniki

  • 60 g de gouda coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • ciboulette fraîche ciselée, pour la finition
  • 250 g de fromage blanc nature
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 - 5 légumes variés (carotte, concombre, céleri et poivron par ex.), coupés en bâtonnets

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.88 g
Kalorie 302 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 4.63 g
Węglowodany 2.73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...