Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger

Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger

4.2 151 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
40 pièces

Składniki

  • 125 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine + 20 g pour le plan de travail
  • 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 100 g de sucre
  • 4 œufs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • huile
  • sucre glace maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 530 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...