Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre demi-sel, pour le moule
- sucre en poudre, pour le moule
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 3 œufs
- 8 oreillons de pêche au sirop
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 70 g de lait
- 2 c. à café de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 Min
Gâteau aux fruits
55min
Gâteau aux pommes
40 Min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Far aux abricots
1h 15min
Gâteau aux poires
50 min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40 Min
Gâteau super pomme
55min
Flaugnarde aux poires
50 min
Gâteau à l'ananas caramélisé
40 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Gâteau renversé à l'ananas
1 Std.