Urządzenia i Akcesoria
Meringues à aromatiser
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
60 pièces
Składniki
-
120 g de blancs d'œufs (2-3 œufs)
-
120 g de sucre en poudre
-
120 g de sucre glace
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
0.2 g
Kalorie
71.6 kJ /
16.9 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Eclair au chocolat
1h 15min
Napolitain
73h 40min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Génoise
50min
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Nougat de Montélimar
3h 30min
Meringue classique
3h 25min
Chouquettes
1h
Iles flottantes
1h