
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de rhum ambré
- 80 g de raisins secs blonds
- 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 1 œuf
- 150 g de farine avec levure incorporée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 148 kcal / 618 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g