![Confiture aux épluchures de pomme Confiture aux épluchures de pomme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57130A50-F864-4A43-86A1-86EB3D0CAAC4/Derivates/39aa2a73-6543-4ff4-93be-d897ac13890f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'épluchures de pomme (peau, trognon et pépins)
- 700 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6554 kJ / 1568 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 389.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Confiture melon-anis
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Sucre citron-cardamome
2h
Sucre pomme-cannelle
5 Min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Confiture ananas-gingembre
35min
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de Noël à l'orange
1 Std.