Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot

Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot

4.4 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de semoule de blé dur fine
    150 g
  • de farine et un peu pour fariner
    195 g
  • œufs
    3
  • d'eau tiède
    30 g
  • d'échalotes
    50 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • citron jaune non traité le zeste de 1,5 citron et le jus d'1/2 citron
    1 ½
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe bombées
  • sel
  • poivre moulu
  • l'eau froide

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 722 kcal / 3026 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...