
Urządzenia i Akcesoria
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces
Składniki
-
de persil frais équeuté1 bouquet
-
de menthe fraîche équeuté1 bouquet
-
de feta émiettée300 g
-
de pâte filo (ou phyllo)12 feuilles
-
blancs d'œufs2
-
d'huile de friture50 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
112.4 kcal /
467.5 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja