
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 300 g d'oignons coupés en morceaux
- 150 g de tomates coupées en morceaux
- 5 g de marjolaine fraîche et un peu pour assaisonner
- 1 piment frais
- 100 g d'huile de palme
- 200 g d'aubergine détaillée en cubes (2 cm)
- 80 g de chou cavalier taillé en lanières (0.5 cm)
- 50 g de pousses d'épinard frais taillé en lanières (0.5 cm)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de cumin en poudre
- 15 g de farine de blé
- 1200 g de filets de mérou (6 filets env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1481.2 kJ
- Białko
- 38 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 4.3 g