Urządzenia i Akcesoria
Eclairs au gianduja et noisettes
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
200 g de noisettes décortiquées
-
200 g de sucre glace maison
-
1 pincée de sel
-
200 g de chocolat noir
-
150 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
30 g de noisettes concassées
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
4723 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Eclair à la Passion
3 Std. 20 Min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Eclairs framboises-pistaches
24 Std.
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Pâte à chou
2 Std.
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Dacquoise
40 Min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min