Eclairs au gianduja et noisettes

Eclairs au gianduja et noisettes

3.7 9 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de noisettes décortiquées
  • 200 g de sucre glace maison
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de chocolat noir
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g de noisettes concassées

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 4723 kJ / 1135 kcal
Tłuszcz 74 g
Węglowodany 95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...