Sardines à la corsica

Sardines à la corsica

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de beurre demi-sel
    20 g
  • de feuilles de blette coupées en gros morceaux
    400 g
  • de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
    250 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de romarin frais frais ou déshydraté
    6 pincées
  • d'eau
    1500 g
  • sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
    8
  • huile pour le Varoma
  • de riz blanc
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2212 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...