
Urządzenia i Akcesoria
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan50 g
-
d'eau400 g
-
cube de bouillon de volaille½
-
de fonds d'artichaut surgelés coupés en quatre300 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.180 g
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de noix de muscade fraîchement râpée1 pincée
-
de foie gras de canard mi-cuit60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
198 kcal /
823 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menus de fêtes
10 Przepisów
Francja
Francja