Sabayon aux abricots et aux amaretti
TM5 TM31 TM6

Sabayon aux abricots et aux amaretti

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de cassonade
  • 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
  • 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1975 kJ / 471 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy