Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea

Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea

4.9 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    2
  • cebolleta recta (en rodajas diagonales de 2 mm)
    1
  • tallos de cebollino picados
    8
  • de pasta de soja fermentada coreana (doenjang)
    1 cucharada
  • de pasta de chile coreana (gochujang) al gusto de picante
    1 - 4 cucharaditas
  • de azúcar
    ½ cucharadita
  • de aceite de sésamo tostado
    2 - 3 cucharadas
  • de agua
    200 g
  • de pak choi en trozos de 4 cm
    400 g
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 108 kcal / 453 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...