Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

4.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 49 godz.
8 unidades

Składniki

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 40.6 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 480.1 kJ / 114.8 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 22.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...