Caldo escocés (Scotch broth)

Caldo escocés (Scotch broth)

4.8 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 170 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 80 g de tallos de apio en trozos
  • 150 g de nabo en trozos
  • 500 g de carne de cordero deshuesada para guisar (en trozos de 1 cm)
  • 80 g de cebada perlada
  • 1000 g caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 2 hojas de laurel secas
  • 100 g de guisantes congelados
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 16.4 g
Kalorie 1163 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...