Verrine de ratatouille et gelée de tomate

Verrine de ratatouille et gelée de tomate

4.1 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de tomates mûres
    1000 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de piment d'Espelette
    4 pincées
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • d'oignon rouge coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'herbes de Provence déshydratées ou fraîches
    1 c. à café
  • d'aubergine coupée en petits dés
    180 g
  • de poivron vert coupé en brunoise
    100 g
  • de poivron rouge coupé en brunoise
    100 g
  • de courgette coupée en petits dés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 94 kcal / 396 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...