Œufs de caille en meurette

Œufs de caille en meurette

4.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 18 œufs de caille
  • 100 g de lardon
  • 200 g de vin rouge
  • 90 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g de beurre doux
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 15 g de farine de blé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19.3 g
Kalorie 1522 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...