Farce aux fruits secs pour volaille

Farce aux fruits secs pour volaille

4.3 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
835 g

Składniki

  • 6 tranches de pain (120 g env.)
  • 300 g de lait
  • 60 g de noix de cajou
  • 60 g de noisettes
  • 40 g d'amande émondée
  • 60 g de cacahuètes grillées à sec, salées
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 60 g d'abricots secs dénoyautés
  • 60 g de figues sèches
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre noir en grains à ajuster en fonction des goûts
  • 1 dinde ou 1 gros poulet

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9 g
Kalorie 1101.7 kJ / 263.6 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 21.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...