
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de butternut, bacon et comté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
orange non traitée1
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de courge butternut coupée en morceaux1000 g
-
d'eau600 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de bacon6 tranches fines
-
de comté coupé en très fines lamelles100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
170.8 kcal /
711.2 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
518.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja