Gaspacho

Gaspacho

4.6 515 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions

Składniki

  • de tomates bien mûres et coupées en morceaux
    500 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux
    55 g
  • de concombre épluché et coupé en morceaux
    150 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    65 g
  • gousse d'ail
    1
  • de jus de citron
    20 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à café
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de persil frais
    2 brins
  • d'eau
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 73 kcal / 310 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...