Wersje kompatybilne
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pomodorini confit
- 20 pomodori datterino a metà
- 2 - 3 pizzichi di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
Pesto di rucola
- 50 g di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di gherigli di noci a pezzi
- 4 filetti di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2776 kJ / 663.5 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 56.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 menit
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1j
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Insalata di salmone con dressing al mango
45 Min
Tartine di pane alla menta
4 godz. 10 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1j 20 menit
Insalata cremosa di gamberi
35 Min
Scaloppine agli asparagi
1j
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 min