Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di chicchi di grano (vedere varianti)
- 10 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 350 g di filetto di maiale a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 200 g di olive nere denocciolate tostate
- 80 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di vitello al Marsala
30 min
Maiale alle prugne
35min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Polpetti all'inferno
40min
Carciofi in agrodolce
30 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Gamberi al balsamico
30 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Scaloppine alla perugina
30 min