Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pancetta coppata a fette sottili
- 150 g di cozze fresche, sgusciate e ben scolate
- 300 g di acqua
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 80 g di Gorgonzola dolce a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinaci filanti
40min
Contorno di verdure
25min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata con verdure
35min
Carote al Marsala
25min
Broccoli e salsiccia
30min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30min
Contorno di zucchine e mais
35min