Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova in cocotte in salsa saporita
30min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 Std. 25 Min
Grissini al formaggio
1h
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Faraona delle feste con arance e castagne
2j 30 menit
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Involtini di prosciutto
35min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30min