Wersje kompatybilne
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Białko
- 29.1 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Dentice agli agrumi
45 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min