Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika

Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Olio aromatizzato
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di pane raffermo
  • 1 cucchiaino di semi di finocchio
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle
  • 500 g di acqua
  • 300 g di fagiolini verdi freschi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.1 g
Kalorie 1167 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...