Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon rouge
- 600 g de céleri-rave
- 30 g de beurre
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 80 g de beurre, en petits dés
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 548 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Pâtisson farci
1h 20 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Colcannon irlandais
1h 10min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Fenouil à l'orientale
15min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min