Fenouil à l'orientale

Fenouil à l'orientale

4.4 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 360 g de bulbe de fenouil coupé en quatre
  • 120 g de carottes pelées et coupées en tronçons (3 cm)
  • 50 g de jus d'orange
  • 25 g d'huile d'olive
  • 6 feuilles de menthe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 30 g de pignons de pin
  • ½ c. à café de graines de pavot
  • 2 c. à soupe de jus de citron vert

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 588 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...