Pâte à galette

Pâte à galette

4.4 663 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 portions

Składniki

  • 400 g de farine de sarrasin
  • 1 œuf
  • 2 c. à café de sel
  • 300 g de lait
  • 600 g d'eau
  • 80 - 100 g de beurre demi-sel pour la cuisson des galettes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 10 portions

Białko 56 g
Kalorie 9222 kJ / 2203 kcal
Tłuszcz 88 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 289 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...