Beef stew with Red Peppers and Potatoes

Beef stew with Red Peppers and Potatoes

4.1 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    800 g
  • olive oil
    15 g
  • red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    3 Tbsp
  • garlic cloves
    6
  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    1500 g
  • plain flour
    3 Tbsp
  • white wine
    200 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground smoked paprika
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • fresh bay leaves
    2 - 3
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349.1 kcal / 1460.5 kJ
Białko 34.9 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 358.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...