
Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil15 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
garlic cloves6
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)1500 g
-
plain flour3 Tbsp
-
white wine200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh bay leaves2 - 3
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
349.1 kcal /
1460.5 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
358.4 mg