Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
TM6 TM5 TM31

Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice

4.4 (38 ocen)

Składniki

  • 1000 g water, for steaming
  • 280 g basmati rice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 280 g fine green beans, topped and tailed
  • 1 tsp oil, for greasing
  • 4 fresh salmon fillets, about 1.5 cm thick (500 g)
  • 8 tsp tikka paste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2427 kJ / 580 kcal
Białko
37.2 g
Węglowodany
59.8 g
Tłuszcz
21.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy