Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice

Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice

4.3 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • water for steaming
    1000 g
  • basmati rice
    280 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fine green beans topped and tailed
    280 g
  • oil for greasing
    1 tsp
  • fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)
    4
  • tikka paste
    8 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37.2 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 59.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...