Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.2 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
59.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pilau Rice
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Basmati Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Steamed Rice
25 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Pilau Rice
40 min
Chicken Tikka
4 godz. 10 min
Butter Chicken
50 min
Cumin Rice
25 min