Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.2 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
59.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Chicken in Yoghurt
1h
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Pasta al Arrabiata
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Garam Masala
50min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Keralan Fish Curry
30min