Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min