Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half
    200 g
  • chicken breasts (approx. 150 g each)
    2
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • spring onions thinly sliced
    2
  • water
    300 g
  • mixed peppers cut in strips (5 mm wide)
    500 g
  • ripe tomatoes diced (approx. 160 g)
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • quark (curd cheese)
    100 g
    mozzarella, cut in pieces (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 263 kcal / 1101 kJ
Białko 24.7 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...