Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
TM6 TM5 TM31

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
  • 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
  • 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 spring onions, thinly sliced
  • 300 g water
  • 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
  • 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
  • 1 tsp dried oregano
  • 100 g quark (curd cheese)
    lub mozzarella, cut in pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1101 kJ / 263 kcal
Białko
24.7 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
13.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy