Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble de frutos secos
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 50 g de avellanas
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 80 g de queso parmesano
- 80 g de harina de castañas
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
Verduras
- 100 g de cebolla roja en mitades
- 200 g de zanahoria en trozos
- 400 g de remolacha cruda en trozos
- 500 g de agua
-
200
g de guisantes frescos
lub 200 g de guisantes congelados
Horneado
- 2 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1672 kJ / 400 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Guiso de setas y tofu
30min
Papillotes de tofu en cama de verduras
30min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Quiche de espinacas y tomates cherry
1h 45min
Pastel de lentejas
6 Std.
Hamburguesas de batata y espinacas
30min
Crumble navideño de frutos rojos y manzana
40min
Hamburguesa de remolacha con cebolla caramelizada
2 godz. 45 min
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1h 5min
Pastel de lentejas
1h 55 min