
Urządzenia i Akcesoria
Pizza de remolacha y kale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones
Składniki
Masa
-
de harina (y algo más para espolvorear)150 g
-
de agua200 g
-
de aceite de oliva35 g
-
de levadura prensada fresca desmenuzada25 g
-
de maicena150 g
-
de harina150 g
-
de harina de fuerza100 g
-
sal1 cucharadita
Cobertura
-
de avellanas50 g
-
de remolacha cocida en trozos250 g
-
de aceite de oliva30 g
-
de zumo de limón15 g
-
dientes de ajo2
-
de sal1 cucharadita
-
de comino molido2 pellizcos
-
de kale en trozos100 g
-
de queso feta desmenuzado100 g
-
de mozzarella rallada200 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
832 kcal /
3477 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
90.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
1291.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Todo pizza
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania