Pizza de remolacha y kale

Pizza de remolacha y kale

4.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Masa
  • de harina (y algo más para espolvorear)
    150 g
  • de agua
    200 g
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    25 g
  • de maicena
    150 g
  • de harina
    150 g
  • de harina de fuerza
    100 g
  • sal
    1 cucharadita
Cobertura
  • de avellanas
    50 g
  • de remolacha cocida en trozos
    250 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de zumo de limón
    15 g
  • dientes de ajo
    2
  • de sal
    1 cucharadita
  • de comino molido
    2 pellizcos
  • de kale en trozos
    100 g
  • de queso feta desmenuzado
    100 g
  • de mozzarella rallada
    200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 832 kcal / 3477 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 90.6 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 1291.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...