Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 200 g de agua
- 35 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de maicena
- 150 g de harina
- 100 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita sal
Cobertura
- 50 g de avellanas
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 15 g de zumo de limón
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de comino molido
- 100 g de kale en trozos
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 200 g de mozzarella rallada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3477 kJ / 832 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 90.6 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1291.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de mijo
55min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45min
Risotto de cebada perlada
1h
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Hummus de guisantes con judiones
45min
Hamburguesas de soja
35min
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Pizza de invierno
9 Std.
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2 godz. 50 min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35min