Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

4.7 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    70 g
  • d'agar-agar (½ sachet)
    1 g
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    300 g
  • de chair de melon
    300 g
  • de jambon de Bayonne coupées en fines lamelles
    4 tranches
  • de feta détaillée en cubes
    150 g
  • de roquette
    100 g
  • d'huile d'olive
    8 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 283 kcal / 1178 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...