Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados

Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados

4.7 23 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 unidades

Składniki

  • queijo mozarela curado cortado em pedaços
    150 g
  • batatas-doces laranjas (1850 g aprox.)
    4
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    40 g
  • dentes de alho
    2
  • feijão-preto cozido escorrido
    220 g
  • coentros só as folhas
    15 g
  • limão (raspa e sumo)
    ½
  • água
    1600 g
  • vinagre
    50 g
  • ovos
    4

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 501.5 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 1916.8 kJ / 458.1 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...