Saumon vapeur sauce aux crevettes

Saumon vapeur sauce aux crevettes

4.4 336 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 30 crevettes cuites, décortiquées avec la tête
  • 900 g d'eau
  • 10 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 carottes
  • 4 filets ou pavés de saumon frais (150 g env./pavé)
  • 220 g de riz basmati
  • 100 g de crème fraîche
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 47.8 g
Kalorie 2663.5 kJ / 633.5 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 52.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...