Rôti de veau et haricots verts

Rôti de veau et haricots verts

4.1 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre demi-sel
    40 g
  • de paprika doux
    ½ c. à café
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • de fond de veau
    10 g
  • de fond de légumes maison
    1 c. à soupe
  • de rôti de veau
    800 g
  • de vin blanc sec
    20 g
  • d'eau
    600 g
  • de haricots verts frais
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396 kcal / 1658 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...