
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de gingembre
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 350 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction de goûts
- 350 g de pommes de terre détaillées en gros dés
- 250 g de carottes coupées en tronçons
- 500 g de filets de poisson blanc cabillaud ou julienne par ex.
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
- 300 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 518 kcal / 2173 kJ
- Białko
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 29.5 g