Poisson au curry

Poisson au curry

4.5 377 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre
    15 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de curry en poudre
    2 c. à soupe
  • d'eau
    350 g
  • de sel à ajuster en fonction de goûts
    1 ½ c. à café
  • de pommes de terre détaillées en gros dés
    350 g
  • de carottes coupées en tronçons
    250 g
  • de filets de poisson blanc cabillaud ou julienne par ex.
    500 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
    ½ c. à café
  • de lait de coco
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 518 kcal / 2173 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...