Fusilli alla curcuma e pancetta
TM6 TM5

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.8 (13 ocen)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno, a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
  • 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 10 g di curcuma in polvere
  • pepe nero macinato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2531.7 kJ / 605.1 kcal
Białko
19.8 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
28.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
4 g
Sód
398.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy