Fusilli alla curcuma e pancetta

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.7 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
  • 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 10 g di curcuma in polvere
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 398.8 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2531.7 kJ / 605.1 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 65.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...