Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco

4.1 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
    350 g
    350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo conchiglie
    320 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino piccolo
    1
  • olive nere denocciolate
    20

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 443 kcal / 1853 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 59.9 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...