Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
lub 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indian Vegetable Curry
50 Min
Ratatouille
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Basque Chicken
1h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 Min