Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
lub 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Minestrone
45min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Coconut Rice Salad
1 godz.
Thai Curry Noodles
25min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Indian Vegetable Curry
50min