
Urządzenia i Akcesoria
Greek Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 oz
-
parsnips quartered3 oz
-
green cabbage cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
poblano chili stem and seeds removed1
-
Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters4 oz
-
whole tomatoes quartered4 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided4 oz
-
zucchini cubed (approx. 2 in.)1 oz
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh oregano leaves only, to taste½ oz
-
salt1 tsp
-
fennel bulb cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
feta cheese crumbled, to serve2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
303 kcal /
1268 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ratatouille
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Vegetable Patties
1 godz.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min