Urządzenia i Akcesoria
Greek Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 oz
-
3 oz potatoes, quarteredparsnips quartered3 oz
-
green cabbage cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
poblano chili stem and seeds removed1
-
Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters4 oz
-
whole tomatoes quartered4 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided4 oz
-
zucchini cubed (approx. 2 in.)1 oz
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh oregano leaves only, to taste½ oz
-
salt1 tsp
-
fennel bulb cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
feta cheese crumbled, to serve2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Caponata
50 min
Beet Hummus
20 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min