Funky Roasted Veggies
TM6 TM5

Funky Roasted Veggies

4.2 (19 ocen)

Składniki

  • 24 oz turnips, peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)
  • 10 oz Brussels sprouts, halved
  • 1 head of cauliflower, 24 oz (med. size), cut into bite-size florets
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp smoked paprika
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp kosher salt, to taste
  • 2 oz avocado oil
    lub 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp fresh mint, chopped
  • 2 tbsp chopped pecans
  • 1 tbsp chopped fresh parsley
  • 1 lemon, zest only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1059 kJ / 253 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
5 g
Sód
369 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy