
Urządzenia i Akcesoria
Funky Roasted Veggies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
avocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
253 kcal /
1059 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
369 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Keto White Chicken Chili
50 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Greek Vegetables
1 godz.
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Cauliflower Steaks
45 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
White Fish Salad
35 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min