Urządzenia i Akcesoria
Funky Roasted Veggies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
2 oz extra virgin olive oilavocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
369 mg
Białko
12 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Cheesy Cauliflower Tots
35 Min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Keto White Chicken Chili
50 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.