Urządzenia i Akcesoria
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Sun-Dried Tomato Pesto
-
olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
pine nuts160 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained100 g
Chicken Involtini
-
mozzarella cheese cut in pieces (4 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
medium eggs2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
breadcrumbs70 g
-
chicken breast fillets15
-
fresh spinach leaves large stalks removed30
Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered75 g
-
olive oil50 g
-
tomato passata650 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2950 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
47.1 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Pizzaiola
50 min